Ontwerp

TUIN ONTWERP

TUIN ONTWERP

BuitenBuiten hoveniers helpt u om uw droomtuin te realiseren. Gaat het om een nieuwe tuin, een renovatie van een bestaande tuin of juist een gehele metamorfose? Het team van BuitenBuiten bestaat uit allround vakmensen met oog voor detail en mooie tuinen.

Zoekt u een kindvriendelijke tuin of juist een klassieke tuin, een moderne tuin met strakke lijnen of liever een Franse tuin met z’n vele geuren en kleuren? De mogelijkheden zijn legio. BuitenBuiten hoveniers denkt en tekent graag met u mee naar een tuin op maat.

Door ons persoonlijk accent ontmoeten wij elkaar bij u thuis, aan de keukentafel. We lopen gezamenlijk door de tuin en proberen een duidelijk beeld te krijgen van uw tuinwensen. Afbeeldingen van tuinen, bloemen en planten die u aanspreken kunnen ons helpen om uw wensen te verduidelijken. Naar aanleiding van dit gesprek zullen wij wij een ruwe schets maken van uw mogelijk (ver) nieuwe(de) tuin.

Indien de ruwe schets en het gesprek naar verwachting is, werken wij de verder uit naar een een helder tuinontwerp inclusief beplantingsplan, offerte en tijdspad. Belangrijk: Uiteraard nemen wij voor dit gesprek ruim de tijd. Indien de architect op verzoek meekijkt en tekent brengen wij deze uren in rekening. Dit bedrag zal na bevestig van de opdracht in mindering worden gebracht op de eindnota.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?